Aqua nourishing treatment. 10x7 ml
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   Priser er forbeholdt kunder. 

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Aqua nourishing treatment.

Tilfører fugt og genopbygger i dybden kapillær fibrene i hårrødderne. Garanteret blødhed, vitalitet og glans.

Indeholder bl.a følgende:

D-Panthenol:fugtiggører og genopbygger glansen.

Ceramide 2: et kompleks molekyle som forstærker hår strukturen. Er også kendt som bindemiddel indenfor hår verdenen.

Indeholder pakke med 10 X 7 ml.

Miljøvenlig emballage, fuldt nedbrudt efter 5-8 måneder.

Et springvand for naturlig skønhed.

Vand er et komplekst element, rigt på aktive ingredienser, som er nødvendige for folk. Denne værdifulde naturlige ressource er blevet anvendt i generationer for at dyrke jorden, og som næring og energi til kroppen, men over alt dette, en vigtighed for livets opretholdelse.

Thermal Water / termisk vand fra varme kilder.

Naturen har givet os mange typer for vand, og det oprindelse definerer dets karakteristik. Thermal Water er et af de mest værdifulde typer for vand, opdaget for mange århundrede siden og anvendes i vid udstrækning. De kemiske og fysiske egenskaber af termisk vand er meget forskellig og anvendes bl.a til økologisk anvendelse.

Thermal Water fra SPEZZANO, er helt specielt og unikt.

Det er bevist, at vandet fra dette vigtige kursted har nogle helt unikke og særprægede egenskaber. Dette vand er særligt velegnet til behandling og pleje af hår og skønhed, sammensat med andre naturlige ingredienser. Egenskaberne for dette værdifulde Thermal Water, rigt på Oligomer, som er et stof bestående af molekyler, er at dette stof absorberer de aktive plante ingredienser. Særligt valgt ud af Vitality’s til at give de allerbedste betingelser for håret.

 

Thermal Water er desuden rigt på Polyphenol, som er et anti-oxydant, der har mange gode evner. Bl.a kan dette hindre udviklingen af prostata kræft. Vandet er tilført 40% oliven blade, 30% appelsinblade og 30% klementinblade, hvilket er en helt unik opløsning.