Wella Fusion amino refiller 70 ml
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   Priser er forbeholdt kunder. 

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

FUSION AMINO REFILLER / deep treatment.

HVAD ER SKADE PÅ HÅRET:
Beskadiget hår er en daglig udfordring for mange kvinder. I vores dagligdag er der mange typer af skader og påvirkninger, der svækker håret.

  • Kæmning eller varme værktøjer: føntørring, glatning eller krøller
  • Kemiske behandlinger (dvs. lysning / farve / permanent).
  • Miljøpåvirkninger (vejret eller UV / solskader).
Langt hår er specielt følsomt for skader. Tegn på at håret er skadet:
  • Håret mangler glans / ser kedeligt ud.
  • Håret er sværere at håndtere, mangler smidighed
  • Håret følet overbehandlet, skørt, tørt eller kruset

NY FUSION vil genvinde den indre modstandskraft i håret og bidrage til at reparere det ydre skællag på håret. Selv meget beskadiget hår vil føles fornyet, blødt, elastisk og være op til 95% mere modstandsdygtigt mod knækkede hårstrå.

 

--------

 

Nu lanceres Fusion fra Wella Professionals, det første målrettede, intensive repair-system til suveræn hårpleje med et unikt SILKSTEEL FUSION PROGRAM, der er inspireret af naturens stærkeste fibre – edderkoppesilke – og formuleret til, at håret vil kunne opnå sit mest luksuriøse potentiale.

 

Den nye Fusion Intense Repair behandling med Amino Refiller er en luksuriøs og intensiv 20-minutters behandling i salon, der genopbygger og plejer slidt og skadet hår. Denne 3-trins behandling fokuserer på at forberede, reparere samt forsegle håret og kan anvendes sammen med Climazon eller Hairspa.

 

Fusion Intense Repair behandlingen kan stå alene eller foretages i forbindelse med bookning af en blow dry, en klipning eller en farvebehandling. Luksus og velvære er i fokus med Fusion seriens sofistikerede, duftende finish sammensat af 9 nøje udvalgte noter. Blomstrende topnoter krydret med varme basenoter fra ceder- og sandeltræ.